dimarts, 14 d’octubre del 2008

Com utilitzar el "Cmap tools"...

Aquesta setmana he optat per publicar sobre la clase de NTAE del passat dilluns dia 13 d'octubre. Aquell dia varem treballar un programa d'ordinador anomenat "Cmap tools" el qual et permet crear mapes conceptuals. És un programa molt fàcil de fer anar, per tant pot servir per els pròpis alumnes ja que els permet construïr els seus pròpis mapes conceptuals i així crear-se els seus apunts, es a dir, una manera de repassar el que s'ha treballat a classe alhora que és divertit i constructiu.
El funcionament del programa és molt simple, primerament és molt probable que l'idioma en que estigui no sigui l'espanyol, per tant nomès s'ha d'anar a "editar", "preferències" hi ha continuació buscar al quadre l'idioma corresponen, reinicies el programa i tot llest per començar a treballar.
Crear un mapa conceptual és molt simple, escrius el concepte més important en la parrafada hi ha partir d'aquest s'aniràn
 desenvolupan els altres conceptes, ja que si cliques sobre el concepte principal i l'arrossegues se'n desprèn un altre parrafada i així pots anar afegin conceptes. 
Normalment oredenem els conceptes de dalt a baix, però sinó pots moure les parrafades en la direcció i el lloc que vulguis. També pots emmarcar-ho, retocar les línies, la lletra,.. tot aixó i més en el quadre que hi ha en tot moment al marge. Un altre cosa que hi podríem afegir és enllaços a pàgines web, imatges, o fins i tot comentaris que es veuen quan passes per sobre amb el monitor.


Finalment a mi m'agradat conèixer aquest programa ja que crec que hem serà de gran utilitat, sobretot quant tingui els meus alumnes, i me quedat fascinada per la facilitat de com s'utilitza. 
Si algú col descarregar-se el programa que cliquí aquí.
by: Ester 

1 comentari:

Sakira ha dit...

Just love your article.I do continuously look over your web site for brand spanking new articles.I am recently acting on associate app subway surfers new version free download for pc thats going awe-inspiring and special because of you 🙂