dimecres, 8 d’octubre del 2008

La necessitat de renovar l'educació

Aquesta setmana, he optat per publicar sobre la gran necessitat que té la societat de renovar el sistema educatiu, ja que aquest s'està quedan antiquat.
És totalment necessari introduir nous métodes d'ensenyament, com també portar a terme innovacions que cridin l'atenció de l'alumne i així motivar-lo, cosa que és l'objectiu principal de tota institució educativa, i que aquest adquireixi els coneixements pertinents de forma que desenvolupi un gran interès per allò.

Per tal d'aconseguir l'innovació desitjada, ja fa un temps que la tecnologia s'ha introduit dins el mòn de l'educació, el qual està provocan diversitat d'aprenantatge i la matèria no és tan carragosa per l'alumne, ja que al ser mitjançant l'ordinador, diapositives, o bé altres mètodes comporta que es sentin motivats. Però si que cada cop són més les escoles que milloren el procès d'aprenantatge, però encara queda un llarg camí per tal de que sigui un canvi global, ja que els professors tenen que prioritzar amb el temps la direcció de projectes d'aprenantatge en un grup col.lectiu, que no pas el simple fet d'imperti classe i formació, una formació que trobem a la xarxa o en qualsevol lloc.

Tot aixó que he comentat fa referència a un video que he trobat aquesta setmana per internet que ma semblat molt interessant, per veure'l cliqueu sobre l'enllaç següent: