dijous, 23 d’octubre del 2008

"ELS PARES APRENEN A EDUCAR ELS SEUS FILLS"

Aquesta setmana he optat per parlar sobre un article que va sortir el dia 22 d'octubre al diari 2o minutos. Tracta sobre les escoles barcelonines que han propulsat un pla d'ajuda els pares, impartin classes on aquests recorren per solucionar o compartir problemes amb els tutors i aquests aconsellar-los.
Són unes 500 xerrades sol·licitades per les Associacions de Mares i Pares (Ampes) i 150 més de la privada-concertada. 
De mitjana, assisteixen a cada xerrada unes 30 persones, els pares que més hi assiteixen i estàn més motivats són els pares dels nens de parvulari que començen a l'escola. També es nota una punta d'assistència és a l'inici i acabament de l'ESO ja que els pares es troben en una situació nova.

En aquestes reunions de pares i
 professors a part de tractar temes com la problemàtica amb els seus fills, el consum responsable i l'assatjament escolar que últimament està agafan molta importància dins el món educatiu es dóna una gran importància al desenvolupament de les noves tecnologies a dins l'aula, ja que això és el que fomentarà les futures classes.
 És tracta que els pares coneguin quins métodes
 d'aprenantatge seguiràn els infants, perquè com més abans començin a entrar dins el món de les noves tecnologies millor.

by: Ester