dijous, 22 de gener del 2009

Reflexio de l'assignatura

En aquesta última entrada m'agradaria fer una reflexió sobre l'assignatura de noves tecnologies.
Tots els continguts de l'assignatura han estat treballats a fons gràcies a l'ús de el blog que setmana rere setmana d'anar actualitzant m'ha permès repasar tots els continguts de l'assignatura.
Per un altre banda, les diverses presentacions que hem fet sobre els treballs en grup, crec que és un mètode d'estudi molt adient, ja que el fet de ser d'una manera diferent on el mestre no és el que dòna tota la teòria sinò són els propis alumnes el que s'encarreguen d'informar-se i d'ensenyar-ho als seus companys.

En conclusió, al meu parer crec que aquesta assignatura m'ajudat molt avançar en el camp de les noves tecnologies, he descobert molts programes informàtics que abans desconeixia i que hem serviràn de cara al meu futur com a mestre.

Avui m'agradaria tractar el tema dels blocs. Durant el procès de l'assignatura hem treballat molt a fons el tema dels blogs. Ens permet publicar tot tipus de notícies on poden tenir acces totes les persones d'arreu del món.


Consider-ho que el fet de crear-nos el nostre propi blog ha estat interessant, gràcies aixó hem descobert moltes utilitats dels blogs, com pujar vídeos, fotos, crear enllaços... i el mes important gràcies al blog m'he retrobat amb persones que coneixia i feia molt temps que no hi tenia contacte.


També el fet d'haver d'actualitzar-lo cada semana, a part de ser una mica estressant, penso que ens a permès treballar dia a dia els diversos continguts de l'assignatura, el qual, m'ha facilitat molt la feina d'estudi, ja que la majoria de coses ja les havia repasat al blog. D'altre banda, el fet de que la majoria dels meus companys publiquin sobre els mateixos temes, ma permès que a l'hora d'estudiant pugui completar l'informació visitant diversos blocs.


Per crear un bloc premèu aquí.